Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че

...
    Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че
Коментари Харесай

Усмивката на Чаплин навършва 126 години

 1chaplin    2chaplin

 3chaplin    4chaplin

Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че тъгата и страданието са единствено предизвестие за това, че пребивавам срещу личната си истина.

Сега знам, че това се назовава достоверност.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах какъв брой мощно може да засегнеш някого, в случай че го подтикваш да извърши своите стремежи преди да им е пристигнало времето, а индивидът още не е подготвен, и този човек съм самият аз.
Днес назовавам това самопризнание.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя към различен живот и видях, че всичко, което ме обкръжава, ме приканва да раста.
Днес назовавам това зряла възраст.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че всеки път се намирам на вярното място в вярното време и всичко се случва в нужния миг, по тази причина мога да бъда спокоен.
Сега назовавам това убеденост в себе си.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да обирам личното си време и да върша грандиозни планове за бъдещето. Днес върша единствено това, което ми носи благополучие и наслада, това, което обичам да върша и носи на сърцето ми приятни чувства. Правя това по личен метод и в личен темп.
Днес назовавам това елементарност.
Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася щета на здравето ми – храна, хора, движимости, обстановки. Всичко, което ме теглеше надолу и ме отблъскваше от мен самия. В началото назовах това позиция на здравословния нарцисизъм.
Сега го назовавам обич към самия себе си.
Когато обикнах себе си, престанах да се пробвам постоянно да бъда прав - от този момент върша по-малко неточности.
Разбрах, че това е невзискателност.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да пребивавам с предишното и да се трежова за бъдещето. Днес пребивавам единствено за сегашния миг, в който се случва всичко.
Сега изживявам всеки ден за самия него и назовавам това реализация.
Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят разум може да ме разстрои и това да ме разболее. Но когато го приближих до сърцето си, разсъдъкът се трансформира в мой скъп съдружник.
Сега назовавам тази взаимовръзка мъдрост на сърцето.
И не е нужно да се боим от разногласия, борби и проблеми със себе си или с другите. Дори звездите се сблъскват, само че от техния конфликт се раждат нови светове.
Сега знам: Това е животът!

Снимки: The Red List

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР